Свободна игра

Ако обичате да играете тенис и искате да си запазите час за игра при нас, можете да резервирате корт чрез нашата онлайн резервационна система CLICK AND PLAY: Достатъчно е да попълните регистрационната форма и можете да се възползвате от удобството сами да резервирате корт за игра в удобни за вас дни и часове. Нашата резервационна платформа, Ви дава възможност сами да изтривате резервациите, които сте създали (до 24ч. преди резервирания час).

Корт можете да резервирате или да отмените вече създадена резервация и на тел. 0896 890 695 , 0894 419 803 и 0896 890699

Моля, имайте предвид, че анулирането на  резервация за свободна игра, ще е възможно най-късно 5 часа преди началото на съответния час. В противен случай резервираният час следва да бъде заплатен!

 *ЦЕНИ ЗА ИГРА НА ЗАКРИТИ КОРТОВЕ

Карти за свободна игра:

Тенис център ТОМСИ, предлага на своите посетители “КАРТА за свободна игра”, с над 10 посещения. При интерес , моля да се обърнете към нас на посочените телефони, за да можем да изготвим специална цена за вас, според броя на тренировките в картата. Посочените цени от нас,  са без включено осветление и отопление.

*Доплащане, извън стойността на картата:

  • За осветление –> 5,00 лв. / час за корт;
  • За отопление  –> 15,00 лв. / час за корт;

Притежателите на карти имат право да ангажират предварително желаните часове.

Притежателите на карти могат да отменят резервация за даден час най-късно един ден предварително. В противен случай часът им ще се счита за изигран.

*Тенис център Томси си запазва правото на промени в цените.

ВАЖНО!!! След ползване на кортовете (CLAY – 1,2,3 и 4 корт), задължително се подравняват до края с мрежите предвидени за това. При проблем в корта по време на игра (скъсване на мрежа, изваждане на линия) задължително се информира своевременно дежурния служител в ТЕНИС ЦЕНТЪР ТОМСИ.